1- Güneşte Kurutulmuş Domates


Yıkanıp, ortadan ikiye kesilen domatesler kükürtlü veya tuzlu solüsyon uygulandıktan sonra 5 ila 7 gün süreyle güneşte kurutulmaya bırakılır. Kurutulan domatesler fabrikamızda seçme ve eleme işleminden geçirildikten sonra müşterimizin isteği doğrultusunda ambalajlanır.




Yıkanıp, ortadan ikiye kesilen domatesler kükürtlü veya tuzlu solüsyon uygulandıktan sonra 5 ila 7 gün süreyle güneşte kurutmaya bırakılır. Kurutulan domatesler fabrikamızda seçme ve eleme işleminden geçirilip şerit halinde kesilir. Daha sonra müşterimizin isteği doğrultusunda ambalajlanır.




Yıkanıp, ortadan ikiye kesilen domatesler kükürtlü veya tuzlu solüsyon uygulandıktan sonra 5 ila 7 gün süreyle güneşte kurutmaya bırakılır. Kurutulan domatesler fabrikamızda seçme ve eleme işleminden geçirilip küp şeklinde kesilir. Daha sonra müşterimizin isteği doğrultusunda ambalajlanır.




Yıkanıp, ortadan ikiye kesilen domatesler kükürtlü veya tuzlu solüsyon uygulandıktan sonra 5 ila 7 gün süreyle güneşte kurutmaya bırakılır. Kurutulan domatesler fabrikamızda seçme ve eleme işleminden geçirildikten sonra öğütülerek toz haline getirilir. Daha sonra müşterimizin isteği doğrultusunda ambalajlanır.